Принц Хари е разчупил леда между него и брат му Принц Уилям и баща си принц Чарлз. Това стана ясно след като Гейл Кинг проговори пред CBS за разговора, който е водила с Хари и Меган, след интервюто им с Опра, излъчено по-рано този месец, пише местна медия. 

"Не се опитвам да съобщавам новини, но всъщност им се обадих, за да видя как се чувстват. Вярно е, Хари е говорил с брат си и той също е говорил с баща си. ", каза Кинг, който е близък приятел на Опра Уинфри. 

Хари говори за Уилям  и Чарлз по време на специалната 90-минутна програма, където сподели, че принц Чарлз е спрял да говори с него след решението му да се оттегли от  кралското семейство. 

„Казаха ми, че тези разговори не са били продуктивни, но пък се радват, че поне са се състояли“, каза Кинг за разговорите на Хари със семейството му след интервюто. 

Тя добави, че Хари и Меган все още са разстроени от Бъкингамския дворец, отбелязвайки, че има "фалшиви истории", които са "пренебрежителни срещу Меган", които все още излизат след интервюто. 

 Никой в кралското семейство все още не е разговарял с Меган.   

 

 

 

 

 

 Гайл Кинг