Това са Дима и Саша - щастливи младоженци. Запознали са се преди една година. Александра отишла при Дима да си направи татуировка. След това всичко се случило много бързо - влюбили се, а през лятото вдигнали и сватба.

Казали на приятелите си, че много искат деца. През есента се качили на самолет и отлетяли за Доминиканската република. Взели със себе си и любимата си овчарка Алф. Изглеждало, че всичко е и ще бъде повече от хубаво, че започва новият им прекрасен живот...

Но... животът на двамата влюбени се преобърнал за няколко секунди на 16 ноември. Съпрузите решили да се полюбуват на романтичните пейзажи. Отишли в планината Изабел де Торес. Връщайки се по завоите, колата им се врязала в мантинелата и избухнала в пламъци. Как точно се е случила зловещата катастрофа, може само да се правят догадки. Най-вероятно спирачките на автомобила са отказали.

Саша е загинала намясто, Дима - в болницата. Момичето е било на 25 години, а нейният любим - на 31. Роднините им сега събират пари, за да пренесат телата на младоженците в Русия.

Превод и редакция: TrafficNews.bg