20-годишна британка от Фентън уби собствената си дъщеря, за да отмъсти на приятеля си, който я изоставил. Отмъщението бе успешно - Коди-Ан Джексън завинаги съсипа живота на бившия си любовник Пол Хоуган. Майката на мъжа, която обожаваше внучка си Мейси, споделя ужасяващата история пред The Sun.  Бабата на убитото момиче Джил Хоуган заяви, че Пол и Коди-Ан нямали намерение да имат бебе, но жената забременяла и им се родила дъщеря.

Джил обичала внучка си опитвала да й даде много любов и грижи, пише Близ. Бабата се опитала да посещава малкото момиче възможно най-често и да помага на Коди-Ан, но на нея това изобщо не й харесвало.  "Когато играех с Мейси и се грижех за нея, Коди-Ан винаги ми казваше, че на детето не му е приятно и не му харесва", споделя бабата. Младата жена се мъчела да попречи на любовника си да комуникира със собственото си семейство. Всеки път, когато Пол ходел да посети майка си, приятелката му започвала да се обажда и да настоява да се върне у дома.

Човекът бил уморен от контрол и задушаване, но търпял всичко заради детето. "За мен беше очевидно, че е останал с Коди-Ан заради Мейси. Пол е отличен баща и се гордея, че се интересува от детето си", казва Джил.   Една година по-късно Пол не могъл да издържи на постоянните скандали и напуснал Коди-Ан. Човекът се надявал, че тя ще му даде свобода и същевременно ще му позволи да вижда дъщеря си, но не познал. Коди-Ан продължила да се обажда на бившия си приятел и да му пише съобщения, а скоро престанала да отговаря на повикванията му. Накрая жената решила да отмъсти на Пол, като убива общото им дете. Преди да убие момиченцето, Коди-Ан изпратила на бившия си снимка.

Тя му казала, че има право да види за последно дъщеря си. След като получил зловещото послание, Пол не не се изплашил веднага, а помислил, че това е поредният трик.   Уви, този път Коди-Ан не го заплашвала. Тя наистина удушила детето и след това се опитала да се самоубие, но не успяла. За убийството на дъщеря си съдът осъди жена на доживотен затвор. Това наказание обаче не може да утеши нито Пол, нито майка му.