Пореден скандал, свързан с брутално по нахалствато си поведение на мигранти разтърси интернет, съобщават WND.com и Bild. В световната мрежа се появиха кадри, показващи как млад мъж подло рита в гърба и бута по стълбите на станция на берлинското метро германка.

На видеото се вижда как жената се спуска по стълбището. Зад нея се приближава здрав и млад мъж, който държи в едната ръка бутилка, а в другата - цигара. Издебвайки удобен момент непознатият я рита с все сила в гърба.

Ударът е толкова силен, че жертвата на нападението отлита на няколко метра и рухва на пода. Гаменът заедно с приятелите си спокойно се отдалечава от мястото на престъплението. Едва след това към жертвата на насилието им се осмеляват да се приближат няколко други пътници и да ѝ окажат помощ.

Видеото веднага предизвика буря от възмущения в Интернет и стотици гневни коментари. То бе разпространено броени дни след като Германия бе потресена от друго престъпление, пише блиц. 17-годишен афганистанец бе арестуван за изнасилване и убийство на студентка по медицина. Жертвата се оказа дъщеря на служител на Европейската комисия, припомня руското издание.

През януари т.г. друг мигрант също блъсна в берлинското метро 20-годишна жена, която падна под влак и почина от получените травми.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg