Тя е млада и чаровна американка на 36 години, но не харесва как изглежда. Затова и голямата ѝ мечта е да заприлича на любимката си Меган Маркъл. Г-жа Гриър от Тексас, САЩ, има три деца, които я правят истински щастлива, но за да е пълно щастието ѝ тя взема смелото решение да се подложи на пластична операция, пише woman.bg.

За да се почувства като истинска принцеса, тя ляга под ножа, за да си уголеми устните и да коригира формата на носа си. Слага си ботокс, прави си лифтинг и липосукция на корема и оформя скулите си с филъри, досущ като на херцогинята на Съсекс.

Ето какво споделя пред "Мирър" Гриър след края на всички интервенции: "Чувствам се щастлива, когато се погледна в огледалото. Виждам по-добрата версия на себе си", искрена е тя. Гриър споделя още, че след трансформацията възприема себе си по-красива от когато и да било, както и уверена в себе си, готова да покори света.

Старта на голямата промяна Гриър поставя, след като ражда дъщеря си преди две години. Не се харесва и смята, че дори и гримът и дрехите не могат да ѝ помогнат да се почувства комфортно в кожата си. Така стига до решението да преобрази лицето си, максимално приближавайки се до образа на жената, на която най-много се възхищава - Меган Маркъл. Явно Гриър е постигнала това, което иска, тъй като днес 2-годишната ѝ дъщеричка възкликва с думите "мамо" на всяка снимка на съпругата на принц Хари.