Футболна Академия Пловдив, която се води от Лилчо Арсов и Тодор Зайцев, постигна победа с 4:1 в първия си мач от турнира Evima Refan Cup 2015. При родените 2006 г. пловдивчани прегазиха Видин с 4:1 и дадоха заявка за някое от призовите места на престижния международен турнир, който се провежда с изключително съдействие на пловдивската фирма за козметика РЕФАН България. Утре отборът воден от Лилчо Арсов и Тодор Зайцев ще се изправи от 10:00 часа срещу Зимбру.

Другият пловдивски представител в тази възрастова група Марица Пловдив за съжаление загуби първата си среща от Спартак Варна с 2:4. Малките мариачни обаче са амбицирани да се представят по-добре в следващите мачове и да се класират за финалите.

 

2AGlYBY80suFek9bfbrDP17TOI8wf86nlcTcQYgXex-wnJySB0smYHTP-JaEkguxagwfvQw1246-h793

Турнирът Evima Refan Cup 2015 се организира за шеста поредна година в КК Албена и ще продължи до 16 август. В него ще вземат участие 92 отбора и 1720 футболиста от единадесет държави /Англия, България, Молдова, Казахстан, Русия, Румъния, Словакия, Азербайджан, Узбекистан, Турция и Сърбия/. Четири отбора от Пловдив и региона ще вземат участие в престижния турнир. Раковски и Сокол ще се пуснат в надпреварата при родените 2001 година. Ръководената от Лилчо Арсов и Тодор Зайцев "Футболна академия Пловдив" ще вземат участие в надпреварата при набор 2006, където ще се пуснат и Марица Пловдив.

Най-титулуваните отбори, участващи в турнира, са двукратният носител на Купата на европейските шампиони Нотингам Форест /Англия/, Стяуа Букурещ /Румъния/ - също носител на тази купа, Бешикташ Истанбул /Турция/, Локомотив Москва /Русия/, Академията на Георге Хаджи Констанца /Румъния/.

Официалните гости ще отнесат със себе си продукти на „REFAN" с аромат на българска роза, а отличилите се футболисти получиха комплект „REFAN INTENSE" – парфюмна вода и део рол-он. За всеки участник ще бъде осигурен екип от „Евима Футбол Консултинг" и „Рефан България".

Още новини ТУК

TrafficNews.bg