Звездата в световния тенис Новак Джокович сътвори истинско шоу за публиката не само по време на демонстративния мач срещу Григор Димитров в София, но и след неговия край.

Публиката в „Арена София“ успя да чуе на живо музикалния специалитет на Джокера „Луда по тебе“.

Новак Джокович изненада диджея след срещата като си поиска именно тази песен. След като разбра, че диджеят не може да я пусне в залата, тъй като не разполага с нея, тенисистът реши да запее заедно с публиката. И го направи.

„Добър вечер България. Братко (към Григор Димитров - бел.ред.), благодаря. Щастлив съм, че съм тук с вас в София. За мен е чест и привилегия да бъда тук. Всичко е чудесно, благодаря на всички вас, че сте тук с нас“, започна Новак.

„Разбираме се, нали“, попита на сръбски Новак Джокович. Отговорът от залата беше положителен.

„Диджей, събуди се. Не си пускал днес „Луда по тебе“. Хайде, братко, само веднъж, за 20 секунди, за 10 секунди. Хайде, хайде. Подготвях се за тази песен три дни, не може да я нямаш. Може пук да се получи по-добре с публиката“, продължи Новак Джокович.

Той запя чистосърдечно песента от 1996 година на поп фолк певицата Камелия.

Два дни поред действително Новак Джокович пееше тази песен. Първият път публикува клипа в TikTok, а по-рано днес на пресконференцията с Григор Димитров запя сам през микрофоните.