Спортните прогнози стават все по-популярни и ще открием, че в интернет пространството можем да се насладим на много интересни оферти. Можем да открием и редица активни промоционални условия като този BWIN бонус код за по-добри условия и намален риск. Фокусът обаче е насочен към коефициентите и търсенето им се превръща в много важна мисия за всеки един спортен запалянко.

Не трябва да се изненадваме от този факт, коефициентите ни показват две неща – нашата крайна печалба от всяка една прогноза и ако използваме една  елементарна формула ще разберем веднага какви са шансовете ни за успех. Обещаваме, че това ще е последният път, в който ще откриете някаква форма на математика в този материал. Изчисляването на шанса на един отбор или атлет е по следната формула – делите единица на коефициента и умножавате по 100, за да разберете какъв е шансът според букмейкъра за успех на даден бранд.

Коефициентите се подреждат в обратна прогресия – отборът с най-високи шансове има и най-нисък коефициент, обратното също е валидно – отборът с най-малки шансове има и още по-висок коефициент. Бихме искали да е обратното, но все пак не трябва да се изненадваме от предложенията, които всеки един букмейкър предлага, а и по лиценз и определение – залогът е предложение, в което двете страни имат равни шансове.

И така достигаме до по-важният въпрос – как да намерим и къде да търсим по-добрите коефициенти. Това е малко комплексна задача по няколко причини. На първо място трябва да посочим, че високите коефициенти могат да се предложат не само за популярни събития, но и за не толкова популярните, които понякога биха минали под радара. Посоченият бранд разполага със секция “Price Boost” и селектира именно там предложения, които гарантират по-високи коефициенти, но там също така има и малко по-различни ставки, избрани от самия бранд, като над тях нямаме някаква свобода за оригиналност, все пак това е само едно от предложенията.

Другият вариант е винаги да обръщате малко повече внимание на анализаторските платформи, които често се фокусират на предлаганите пазари на всеки букмейкър. Така ще открием колкото се може по-добри ставки в генералната платформа, особено след като получим достатъчно високи шансове генерално, все пак изборът на бранд не е ограничен и някои от най-големите почитатели на този вид забавление имат профили в редица големи оператори, но ако търсите най-доброто препоръчваме да се фокусирате върху анализите, все пак не искате да давате допълнителни средства за депозити. С малко по-сериозната свобода и знание, може да вземете възможно най-доброто от света на спортните прогнози.

Винаги следете спортния свят, проверете какви ще бъдат финалите, фокусирайте се върху някои от звездите на терена и обърнете внимание точно на тях. Все пак се очаква да има много по-висока  активност от страна на всички потребители и по тази причина самият бранд повишава ставките. Не на последно място можем да открием, че разполагаме и с някои добри възможности в секцията със спорт на живо – там коефициентите са динамични и в хода на играта могат да се повишават или редуцират. Имаме възможност и да създаваме залози, които в един или друг вариант също могат да повишат своите качества, особено след като искаме да вземем и възможно най-доброто от една игра.

Най-важното е, че тук трябва винаги да помним следното – един висок коефициент не дава гаранция за успех, следователно винаги трябва да правим преценката си точна и правилна.