Акт за увреждане на общинско имущество ще получи шофьорът на автобуса, заклещил се в „Капана” вчера. Това увери директорът на общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта” Георги Стоилов. Санкцията ще бъде връчена на водача на автобуса след публикация на TrafficNews, в която ви разказахме за абсурдната ситуация, разиграла се вчера.

Припомняме, че читатели на медията ни сигнализираха, че шофьорът на автобуса се е заклещил на островчето на ул. "Железарска" в "Капана", която води към бул. "Цар Борис III Обединител". За да се измъкне от „капана” обаче, шофьорът слиза от рейса и изкъртва колчетата, които са поставени. 

На видеото, предоставено до медията ни се вижда и кола, която е спряла зад рейса и е блокирала движението на входа към "Капана" на ул. "Железарска".

„Шофьорът най-вероятно не е от Пловдив, но това е безумие, толкова ли не могат да пуснат GPS все пак сме в XXI век. Трябва да си понесат отговорността и да заплатят щетите. Вместо да кърти колчетата можеше да се потруди малко и да направи маневра", заяви нашият читател.

Директорът на "ОКТ" Георги Стоилов, който веднага след публикацията ни, взе мерки за откриването на извършителя, пожела да изрази благодарности чрез медията ни, на пловдивчанинът, установил и сигнализирал за безумната постъпка на водача.

Безумно! Шофьор на автобус се заклещи в "Капана" и започна да чупи колчета, за да се измъкнеШофьорът най-вероятно не е от Пловдив, но това не е нормално, пише наш читател