Най-новото място за релакс в Пловдив вече е факт. Сауна, парна баня със свеж въздух, терапевтични масажи и процедури за лице и тяло, денонощен фитнес и безплатен паркинг са само част от предимствата за ограничен брой посетители. Ексклузивният уелнес център еforea в хотел Double Tree by Hilton Plovdiv Center, предлага услуги, фокусиращи се върху баланса и здравето, впускайки посетителите в трансформиращи пътешествия от терапии.

Еforea се ражда от желанието на Hilton да създаде цялостно спа решение на марката, което доставя освежаващо преживяване на гостите.

За създаването на уникалната концепция на еforea, са извлечени най-добрите практики от целия свят. Всички специалисти в центъра са сертифицирани от Sothys и имат изключително богат опит.

В уелнес център еforea има на разположение сауна и парна баня със система за постоянна циркулация на чист и свеж въздух без загуба на топлина, VIP стая за масаж със самостоятелна сауна и парна баня, две релакс зони, в които гостите могат да се насладят на чаша чай или кафе след процедурата. Включено е богато меню от различни видове терапии за лице и тяло, сред които са процедурите от Essential Journey, Escape Journey и Man Journey.

На разположение на посетителите има и изцяло оборудван фитнес от Technogym. Фитнесът се състои от силови и кардио уреди, както и аксесоари за функционална тренировка и стречинг. За удобството и сигурността на гостите на хотела се предлагат и индивидуални тренировки с персонален инструктор.

Вратите на еforea са отворени не само за гостите на хотела, но и за всички желаещи да се впуснат в една по-спокойна и уютна атмосфера. Гости на хотела могат да се възползват от фитнеса 24 часа в денонощието, а за клубните членове на еforea и всички други клиенти работното време е от 06:00 ч. до 22:00 ч.

Гостите на уелнес центъра имат възможност да се възползват и от безплатен паркинг, при наличие на свободни паркоместа. Уелнес центъра позволява както еднократно посещение, така и клубни абонаментни карти с възможност за различни варианти за ползване на фитнес център и термална зона.

Всеки, който желае, може да закупи абонаментна карта за различен период и да бъде част от клуба на еforea, като различните абонаментни карти, включват и различни бонуси.

Още информация за ексклузивния уелнес център ще получим от управителя му Десислава Изерова.

-Какво е еforea spa?

-eforea spa е световна глобална концепция на Hilton. Създаден от разбиране за ново поколение пътуване и здравословен начин на живот. В момента има 22 eforea спа центъра по целия свят и над 40 нови в процес на подготовка.

-Как eforea се различава от другите спа концепции?

-Всеки гост, който ни посети, ще излезе по-ярък от своето уелнес изживяване, чувствайки се обновен и освежен. Нашето лечебно меню е уникално със своите пътувания: Essential journey, Escape journey, Man Journey, които представляват пътешествия на сетивата чрез различните процедури, които се предлагат в тях. Чрез тях гостите ще получат неповторимо изживяване, използвайки терапии, пълни с древни лечебни методи, извлечени от различни части на света и здравни култури.

-Кaкво могат да очакват гостите от eforea?

-След своето eforea wellness изживяване, всеки гост ще се чувства  обновен, приповдигнат и освежен с нов облик и усещане.

Информация и резервация за процедури за лице и тяло, както и тренировки с персонален фитнес инструктор могат да се направят на тел. +359 32 35 3000 или на място в уелнес център еforea в Double Tree By Hilton Plovdiv Center.