С много празнично настроение с едни от най-любимите коледни песни премина концертът "Коледни послания в Страната на талантите", навръх Коледа, на сцената до елхата в центъра на Пловдив.

Водещ на красивото събитие беше Ася Антонова, а своите коледни послания отправиха десетки талантливи хора, любимци от телевизионния екран: Музикално студио "Арт Крю", "Гласовете на България" - Иван Иванов, Атанаска Тенева и Сонай Юсеин, Венета Цонева; победителката от "България търси талант" Богдана Петрова, която пя със воя ученичка на сцената, младата поп изпълнителка Вяра Антонова, която е и талантлив фотограф; поп певицата Vessi Lay!

Талантливите танцьори на балет "Електра" се включиха освен със самостоятелен танц и с танци по време на изпълненията на любими коледни песни. А за да е още по-голямо очарованието на Коледа, свои послания отправиха и децата от детска вокална група "Пеещите котенца".

Импровизирано в празничната програма се включи и една пееща малка принцеса от София - Лора Михайлова, която се превърна в любимка на публиката и която получи поздравления лично от дядо Коледа.

На финала всички участници в концерта си направиха коледна снимка заедно с публиката и елхата, разбира се.