Отборът на Пловдивската пожарна стана републикански шампион по футзал. На 18 и 19 април 2024 година в гр. Стара Загора, девет футболни отбора от страната си оспорваха първенството за купата на Републиката.

Оказа се, че най-добрите футболисти са пловдивчани! Доказа го и играта на финала, до който достигнаха два пловдивски отбора - на Пожарна и Полиция. Огнеборците под тепетата спечелиха първенството с резултат 4:1, като успяха да оберат и почти всички индивидуални награди. Срещите от първенството бяха оспорвани и много емоционални, но преди всичко показаха изключителна колегиалност и завидно спортменство!

Щастливите шампиони позираха за снимка с купата, заедно с директора си- старши комисар Васил Димов, който присъства на финала и връчи индивидуалните награди на футболистите.
Нашата гордост са колегите от отбора на Пловдивската пожарна: Георги Рекин, Петър Петев, Стоян Здравков, Емил Аргиров, Никола Николов, Стефан Харлов, Петко Пинджев, Венцислав Изевков,Стефан Киков, Георги Лесев и Ивайло Димитров.