Епидемичната обстановка не попречи на още два класа от Пловдив да поканят тържествено класните си ръководители на бала. Абитуриенти от Френска езикова гимназия "Антоан дьо Сент Екзюпери" и Професионална гимназия по електротехника и електроника изненадаха учителите си с все по-модерната покана за бал, наложила се като хит този сезон.

Вече четвърти клас кани ръководителите си с повече шум, отколкото пандемията ни наложи през последните месеци. Разноцветни димки, торта, гигантски плакати и музика са част от все по-набиращата последователи позитивна „призовка“.

 Г-н Любомир Ваклинов и инж. Георги Томов са преподавателите, които този път са били изненадани от техните ученици.

„Г-н Ваклинов живее е в малко селце извън Пловдив. Решихме да го изненадаме, организирахме личен транспорт, поръчахме забавна торта. Направихме го с много позитивна енергия и желание да го зарадваме“, споделя Стефани−негова ученичка.

Инженер Томов пък бил повикан с изненада на четири гуми. Класът от ТЕТ-а поднесли „Очакваме си в нас на бала“ с много шум , дрифт и пушек.

Изглежда, тази година се налага и модата да се поднася торта. 12 „В“ на Френската гимназия измислили сладкиш с визията на така търсената от учениците медицинска бележка. С доза хумор те поставили условие на преподавателя си :  „не се приемат отсъствия“ в деня на бала.

Професионална гимназия по електротехника и електроника:

Ученици от Пловдив с нестандартна покана към класните им за балаИскахме да изразим благодарността си за всичко, което са направили и правят за нас, споделят бъдещи абитуриенти