Малки и големи окупираха Главната, предаде репортер на TrafficNews.bg. Опашка от нетърпеливи тийнейджъри се образува пред една от големите книжарници пред стълбите на Каменица. Блъсканица и викове озадачиха минувачи. Причината се оказа известният пловдивски писател Стан и премиерата му на книгата „Невидим” .

Пловдивчаните очакват младия творец, за да получат така желания автограф върху книгата.

Чакащите деца се оплакаха, че повече от 3 часа чакат пред книжарницата. В обекта се пускат по един или двама, а отвън неразборията била пълна. 

"Всеки се бута, вика, не ни пускат, а чакаме от 10 часа", оплака се едно от момичетата.

С близо 140 хиляди абонати в YouTube и милиони гледания, Стан се превърна в любимец на новото поколение.

Станислав Койчев, по-известен като Стан, е на 24 години. Завършва Националната търговска гимназия в Пловдив, откъдето е родом, със специалност Икономика и мениджмънт, след което продължава висшето си образование по мениджмънт в City Univerisity of Seattle и завършва като един от студентите с най-високи резултати.

Първото му видео е качено на 17 март 2013 г., а Стан преминава границата от 100 000 абонати в YouTube през ноември 2016 г. В момента влогърът може да се похвали с над 140 000 последователи и над милион гледания на видеата му месечно.

След премиерата на книгата в Пловдив, авторът ще потегли на национално турне, където ще се срещне с читатели в общо 8 български града.