Коледа е добрина и споделеност. Време, в което да отворим сърцето си за другите, и да подарим усмивки там, където са най-нужни.

Вдъхновена от това послание за поредна година навръх празника в Пловдив ще се проведе благотворителна инициатива, посветена на деца в неравностойно положение

Организаторите на събитието са PLD Riders. Момчетата и момичетата от мотоклуба ще се преоблекат като Дядо Коледа и Снежанка, за да подарят на всяко дете желания дар по предварително съставени списъци от директорите на съответните заведения.

На 25 декември всички подаръци ще бъдат предоставени лично на всяко едно от децата в домовете в Пловдив и техните звена – КСУ „Олга Скобелева“, КСУ "Св.Св. Константин и Елена" и КСУ „Княгиня Мария-Луиза“.

На инициативата под мотото „Отвори сърцето си, дари усмивка!“ са откликнали много пловдивчани и към 29 ноември всички подаръци от списъците с желания вече са осигурени и чакат усмивките на децата.
По молба на от директора на КСУ "Княгиня Мария - Луиза" са осигурени и 20 броя слушалки за провеждането на онлайн обучение.

Събиранията и посещенията на домовете ще се извършат съобразно епидемичната обстановка в страната, съобщават от PLD Riders.

Тъй като вече всички подаръци са осигурени, те напомнят, че желаещи да направят парично дарение могат да го направят, като пишат на страницата им във Фейсбук или в поставените за целта кутии в Пловдив. Адресите им са следните“

  1. Сервиз "Омникар Ауто" - бул. "Найчо Цанов" 42 (Надлез Родопи)
  2. Сервиз "Омникар Ауто" - бул. "Карловско шосе" 42
  3. Заведение за бързо хранене "Range Foods" - бул."Княгиня Мария-Луиза" 14
  4. Салон за красота "Radost Nails" - ул. "Панагюрище" 13
  5. Салон за красота "Меррт", ул. "Христо Чернопеев" 13
  6. Магазин за работно облекло "Viking-T", шоурум "Околовръстен път" 168
  7. Нонстоп "My Choice"- до Новотела, ул. "Белград" 14
  8. Хранителен магазин "Емси Маркет", бул. "Кукленско шосе"
  9. Салон за красота "Be Different" - ул. "Богомил" 60
  10. Заведение "Club 22", Капана
  11. Склад за строителни материали "Багира", ул. "Брезовско шосе" 176
  12. Шоурум Nissan - ,,Карловско шосе" 42
  13. Заведение за бързо хранене Хъс‘иенда – двора на ХЪС
  14. Комсервиз
  15. Заведение "Дон Апети" - ул. "Богомил" 59
  16. Berber Shop Ibo - бул."Освобождение" 33

Припомняме, че мотористите от клуба реализират инициативата си всяка година, когато на вратата почука най-християнския празник.

Стотици дядо Коледовци на мотори превземат ПловдивЛюбителите на машините на две колела ще зарадват малки и големи с червено-бяло шествие