Студентка от Пловдив има нужда от помощта на съгражданите си, за да продължи борбата си с коварно заболяване. Биляна Иванова е млада и амбициозна бъдеща юристка, понастоящем студентка в ПУ "Паисий Хилендарски". Лъчезарната и усмивка обаче помръква преди няколко години, когато разбира, че е диагностицирана с изключително рядка болест. 

Биляна страда от изключително рядък вид тумор - синовиален сарком. Претърпяла е няколко операции, но за да продължи да живее, е необходимо да бъде отстранена част от стъпалото й.

По думите на специалисти, този вид тумор засяга едва 2-3 души на милион, но въпреки това е един от най-често срещаните на меките тъкани при юноши и деца. Болестта обикновено възниква в крайниците. Такъв е случаят и на Биляна - туморът при нея се намира в лявото и стъпало. Той вече е обхванал и околните тъкани. Въпреки че в 50% от случаите той метастазира, няма данни това да се е случило с младото момиче. 

Биляна се е обърнала за консултация към специалист в областта на туморната ортопедия в Берлин. Тогава станало ясно, че за да бъде спасен животът й, се налага отстраняване на стъпалото. Необходимата за операцията сума е в размер 23 000 евро и е непосилна за семейството на студентката. За да може пловдивчанката да живее пълноценно след ампутацията, са необходими и средства за изработване на протеза. 

За да събере необходимите средства и да продължи борбата си за живот, младата студентка е принудена да се обърне към хора с добри сърца. 

Всеки, който иска да помогне според възможностите си, може да дари средства чрез откритата банкова сметка на името на Биляна Димитрова Иванова:

Банка ДСК

IBAN: BG35STSA93000025855101

BIC: STSABGSF

Валута: Български лева

https://www.paypal.me/bilyanaivanovabg