63-годишен мъж попадна в ареста на районното в "Тракия" , след като нападна млада жена, позволила си да паркира на "неговото" място. Грозната сцена се разиграла на паркинга зад блок 176. 33-годишната Валентина била в квартала с приятел и оставили автомобила си на свободно място. След кафе и разходка се върнали и открили, че точно зад колата им е паркиран опел. От съседка разбрали, че собственикът му живее на втория етаж и мъжът отишъл да го потърси. 

"Докато го чаках, от терасата се показа мъж на около 40 години, който започна да крещи: "Селянко проста! Ще сляза да те посека с брадвата! Защо си ми спряла на мястото?!", разказва Валентина. Тя го попитала дали има документ , че мястото е негово, а той продължил да псува. "Сега ще видиш като дойде дъртият!", заплашил я той. Междувременно се появил "дъртият", който се нахвърлил върху пловдивчанката. "Мъжът беше около 150 кг , едър и много набит. Приближи се към мен, наричайки ме "боклук"  и ми отвъртя такъв шамар, че едва не ми отдели главата. В същото време се появи приятеля ми и го дръпна. Аз звъннах на полицията и след минута дойдоха две патрулки", разказа Валентина. 

Междувременно побойникът я предупредил, че не се притеснява от полицията, защото "всички от Пето районно били негови хора". Качил се в опела и го подкарал, но в същото време пристигнали полицаите. Очевидно униформените не били от "неговите", защото го проверили за алкохол и дрегерът отчел 0,8 промила. Сложили му белезниците и го отвели в районното. 

Срещу Любчо Иванов е образувано досъдебно производство по чл. 131 за причиняване на лека телесна повреда. 

"Агресията вече взема чудовищни размери. Как може мъж да се нахвърля върху жена по този начин? Хората наистина трябва да се замислят" коментира за TrafficNews.bg Валентина.