Истински екшън се е разиграл в понеделник вечерта на улица „Победа”. Както TrafficNews.bg съобщи, минути преди 18 часа вчера, в Трето РУ постъпил сигнал за агресивно поведение на 22-годишен. На адреса извършителят посрещнал униформените със закани и отказ да изпълни отправените разпореждания. Също така оказал яростна съпротива при последвалото задържане. Наложило се дори да викат линейка в ареста, където Недислав започнал да буйства и да крещи. 

Недислав, който завършил с отличие Математическата гимназия в Пловдив и не създавал никакви проблеми до преди няколко години, изведнъж коренно се променил. В момента, в който заживял сам, започнал да тероризира съседите си, а понастоящем често бива забелязван в неадекватно състояние, непрекъснато завалял думи, надувал музика и от апартамента долитали страшни звуци от блъскане и чупене. 

Напрежението обаче ескалира през уикенда. Събитията, станали основа на ареста започват още от събота, научи TrafficNews.bg. 22-годишният Недислав се държал невменяемо още от обяд. В следобедните часове той започнал да блъска по вратата на съседка, като опитвал да влезе в апартамента, натискайки дръжката на входната врата. 

На място органите на реда предупредили младежа да не притеснява хората във входа. В същото време съседка от по-горен етаж се обадила на майката на момчето. Недислав живеел сам. Майка му и баща му живеят в Сливен.

„Майка му пристигна и заяви, че са оставили синът им да си изживее младините. Освен това ни обвини, че всички от блока тенденциозно сме го дразнели и че сме искали да го изгоним. „Ще дойда и ще стане на моето. Няма да го изгоните, чухте ли”-това ми каза само майката на Недислав-Митра”, разказаха жители от блока на улица „Победа”.

Митра и съседката на 22-годишното момче са поговорили. Жената обещала, че синът й повече нямало да създава проблеми.

Тогава съседите отново повикали полиция. На място униформените засекли момчето пред блока. Те опитали да разговарят с него, но той ги нападнал с обиди и удари. Последвало арест.

"Държеше се неадекватно. Беше употребил или алкохол или някакви синтетични вещества”, споделят съседи.Същата вече повечето живущи на адреса са били викани в районното, за да дават показания.

Хората от блока разказаха, че това не е първия инцидент, в основата на който седи Недислав. Преди две години, той обвинил съседите си, че са му откраднали колелото. Тогава ги заплашвал със саморазправа и дори намерили нож пред вратата му.

„Посред нощ надуваше музиката до дупка. Викаше, канеше компании. През вечер си организираха оргии. Вдигаха входа във въздуха”, оплакват се съседи.

В момента младият мъж е задържан в III РУП.

Очаквайте подробности!