Четвърти ден без следа от заподозрения за убийството на бившата си съпруга мъж от Костенец. Въпреки усилията на полицаите, издирването не дава резултат.

Вчера органите на реда реагираха на няколко сигнала за места, където би могъл да се укрива Стоян Зайков.

Раазширен бе и периметърът за издирването на Стоян Зайков –Чане. Спецчасти претърсиха изоставени сгради в село Сестримо посока Белмекен.

TrafficNews припомня, че Милена Шишкова бе намерена простреляна с два куршума в главата и с вързани ръце на метри от дома си. Със Зайков имат дете на 14 години.

Мъжът е с множество криминални регистрации и е известен с това, че умело се крие от полицията. Местните разказват, че имало случай да се крие 24 часа в бидон.

При друг случай полицията го търсила два месеца, а той се скрил на втория етаж в къщата на съсед. Мъжът дори не разбрал за присъствието му. И сега хората смятат, че трудно ще го открият. Стоян бил бракониер и познавал добре гората.

Кола на жандармерията охранява постоянно и улицата, на която живеят родителите му.

Бащата на издирвания за убийството в Костенец обяви, че той ще е последният, когото Стоян ще потърси, защото отношенията им години били обтегнати.

Разшириха периметъра по издирването на Стоян Зайков - ЧанеСпецчасти и полиция претърсват изоставени сгради в село Сестримо

Въоръжени полицейски екипи продължават да издирват убиеца от КостенецСтоян Зайков е в неизвестност повече от 12 часа

Сестрата на убитата в Костенец: Стоян я преследваше от няколко дниНяма любовен триъгълник, категорична е Славяна Шишкова

Милена от Костенец застреляна с вързани ръце, барети търсят убиеца в планинатаНикой не е виждал Стоян, съседи твърдят, че взел въже да се обеси