"Мразят ни, майко, мразят ни всички, защото нашият живот е на 2 гуми. Хвърчим с 200 км по улиците и караме по ръба на живота".

Това пише пророчески във Фейсбук Христо Тепавичаров-Феята, 53 дни преди да се разбие с мотора си на кръстовището на столичния булевард "Цар Борис III" и ул. "Академик Иван Гешов" към 4 часа във вторник. 

При катастрофата загина и седналата зад Христо негова съпруга Мария, която през март го зарадва с трето дете.  Тя хока своя любим, че я возил и с 280 км/ч, а сестрата на Тепавичаров напомня, че Господ го е спасявал при други падания с мотора.

Феята е администратор на фейсбук групата мотористи "Айляк Райдърс" и е известен с ексцентричния си нрав. "Беше много щур, но голям добряк, светъл човек", пишат за него приятелите му.

Христо и Мария са добре познати на съседите си в квартал "Лагера", където често се разхождат с децата и кучето.  Смъртта им предизвика вълна от съболезнования на близки и приятели в социалните мрежи.

От най-големия столичен мотоклуб "София Райдърс" организираха снощи поклонение на лобното място на Феята и жена му, където бяха поставени цветя, свещи, бира и цигари.

Преди два месеца Христо е написал призив към своите приятели да помогнат на незрящите родители на загиналия в Търговище моторист Валентин Станчев Валериянов. Сега приятели на Феята се обръщат със същия призив за събиране на средства, с които да помогнат на трите деца, които останаха сирачета.

Родители на 6-месечно бебе загинали при катастрофата с мотор в СофияЩе бъда до теб, докато смъртта ни раздели, пише Христо на Мария четири дни преди смъртта им