Триетажен палат в софийския квартал „Павлово” пусна за продажба частният съдия изпълнител Милен Бъзински. Имотът от 651 кв.м. е обявен за едномесечен оглед от 12 ноември 2019 г., става ясно от проверка на TrafficNews в публичния регистър на Камарата на ЧСИ.

Триетажната многофамилна жилищна сграда на ул. „Симеон Радев” 53 е със застроена площ от 182 кв. м., а началната цена, от която ще започне наддаването, е 1 170 000 лева.

 Апартаментът на първи и втори етаж е мезонет, състоящ се от дневна, кухня, санитарен възел и гардеробно помещение плюс пет спални, четири санитарни възела, мокро помещение, коридор и лоджия.

Нагоре има още два апартамента.

Имотът, който е ипотекиран срещу 600 000 евро, е собственост на Гена Михайлова Събева и нейната фирма Г.И.Д.-7 ЕООД. Тъй като се води и на юридическо лице, а дружеството не се е възползвало от възможността да заяви дали сделката да бъде облагаема или не по Закона за ДДС, то в цената не е включен данък добавена стойност, става ясно от документите, публикувани в регистъра.

 Гена Събева е шеф на Асоциацията на интериорните дизайнери в България. Занимава се и с производство и търговия с матраци.  Г.И.Д.-7 ЕООД пък е регистрирано за търговия.

 Ако се яви купувач, той ще бъде обявен на 13 декември в сградата на Софийския районен съд.