Една от най-престижните гимназии в Пловдив - ЕГ "Иван Вазов" изпраща тази вечер випуск 2020. Лъскави мотори, джипове, спортни коли и други най-различни съпътстващи превозни средства съпроводиха зрелостниците до своята запомняща се и бляскава абитуриентска вечер.

Възпитаниците на Руската гимназия се славят с едни от най-елегантните и стилни абитуриенти. Което твърдение и тази година за пореден път бе затвърдено. Пред хотел СПС определено стилът превзема бала. А пространствотопред ресторанта бе обагрено от феерия от цветове, но в никакъв случай не може да става дума за кич. Точно обратното - стилни млади дами и господа дефилираха гордо пред погледите на родители, учители и съученици. 

Дефилето на елегантни млади дами с красиви тоалети изпълни с блясък и възхищение всички зрители и развълнувани родители, които с трепет очакваха да видят своя зрелостник по пътя към балната вечер. Много от роклите спокойно биха могли да бъдат носени на церемонията по връчване на оскарите, а притежателките им със сигурност няма да останат незабелязани. И тази година перата и дантелата бе на почит сред дамите. Господата пък бяха заложили на спортно елегантна визия.