Работници изхвърлят строителните отпадъци от сградата на бившия виенски салон още от втория етаж, видя репортер на TrafficNews.bg. Огромните чували с боклуци падат от високо в огромните контейнери, поставени точно под терасата и при удара в дъното всичко в района става в прах.

Това се случва на главният пешеходен булевард княз "Александър Батенберг", където трафикът на хора е голям. Докато работниците мятат торбите и вдигат прах "до небето" пешеходците се стряскат от неочаквания шум от трясъка в контейнера.

Предполагаме, че заради мързела на строителите да слизат до първия етаж, са предпочели този нестандартен начин да се отърват от ненужния материал. След проверка на TrafficNews.bg установихме, че сградата, в която до скоро се помещаваше кафене, собственост на мюфтийството, ще бъде превърната в "Burger King".

 

Ремонтът ще протече дълго време, тъй като в момента е бутнат дори тавана, който разделя първия от втория етаж. От фирмата взела лиценза за Франчайза на хранителната верига за бързо хранене Бъргър Кинг вече са се погрижили за представителната кола, която от скоро паркират в златарската улица.

TrafficNews.bg