"Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя темата за скритото послание – Тъмните стрели на зодия Стрелец.

Весела и слънчева личност, която води весели разговори, държи група хора на партито до себе си, почти като магнит, и това е най-често Стрелец! Тяхното остроумие и хумор, съчетани с истинско знание, ги прави естествени артисти. Кой не би ги харесал? Е, те определено имат склонност да си създават толкова врагове, колкото и приятели, всичко това благодарение на откровения си темперамент. Те са изключително позитивни и дружелюбни, но дори и тази весела зодия има тъмна страна.

Стрелците са мъдри и интелигентни с креативен и мислещ ум, което е хубаво нещо. Но понякога те премислят ситуациите, фокусират се върху дребните детайли и губят фокуса върху голямата картина. Същата тази тенденция не им позволява да приемат нещата за чиста монета, което може да бъде пагубно за собственото им време и енергия. Тяхната нужда да анализират поведението и действията на хората ги кара да премислят. Следователно те губят фокус върху непосредствените си цели. Това води до ненужен и нежелан стрес. Може да твърдят, че не им пука за мнението на другите, но го правят.

Стрелците често карат другите да се чувстват непълноценни. Те се смятат за по-висши от другите и имат склонност да гледат с пренебрежение на тези, които не биха се справили с техния ум или интелигентност. Това понякога може да ги накара да изглеждат като нарцисисти. Биха предпочели да бъдат настрана, отколкото да се отдадат на лесни закачки с по-малко осведомените и това понякога ги представя като пълни със себе си. Което могат да бъдат. И те също могат да бъдат осъдителни. Наистина, смъртоносна комбинация!

Стрелците са любопитни и любознателни. Чували ли сте за любопитството че убива котката? Това е Стрелец за вас. Любознателният им характер ще ги подтикне да задават и най-неудобните въпроси. Като добавим към това тяхната прямота и грубо поведение, те могат да предизвикат смущение и да създадат неудобна среда, без да осъзнават как това може да накара другите да се почувстват. Те се интересуват от това свое любопитство. Чувствата на другите често остават незабелязани.

Стрелците могат да разбиват сърца. Лесно е да се влюбите в тази щастлива шампанска личност. И в замяна те могат да паднат до уши и за вас. Те са доверчиви по темперамент с положителна наклонност на ума. Но неспособността да се обвържат или да бъдат обвързани и желанието за приключения, да бъдат свободни, да бъдат със свободен дух, могат да ги накарат да се откажат дори от най-сериозната връзка.

По-късно може да изплачат реки от сълзи на възглавницата си, но този, от когото са си тръгнали, никога няма да познаят. Импулсивни и жадуващи за вълнение и приключения, те могат да вземат решения спонтанно, без да мислят за последствията. Но този луд вид късмет на Стрелец ги вкарва в друга връзка също толкова бързо. И преди да се усетите, те ще бъдат влюбени до уши.

Стрелецът също може да бъде човек, който знае всичко, който няма да се вслушва в разума или да приема съвети от никого. Когато един лицемерен Стрелец се захване с една от техните твърдоглави всезнайки или „моят път е правилният път“, те могат да понтифицират с часове, изнасяйки проповеднически интелектуален дискурс, който е пълен с тиради и възторг. Те дори няма да забележат, че очите на хората, които ги слушат, са се изцъклили.

Освен това повечето Стрелци няма да се замислят да кажат на другите как да живеят живота си и са склонни да казват точно това, което мислят, без да обмислят как друг човек може да го приеме. Те също ще задават любопитни, неудобни и понякога обидни въпроси и тяхната крещяща честност може да бъде нараняваща и обидна за другите.

Вместо да игнорира бъркотията, която сте направили, Стрелецът може да започне да вижда всички малки неща, които допринасят за бъркотията, като умствена бъркотия. След това, когато вземете и върнете нещата там, където им е мястото, домът и умът ви ще бъдат по-малко разхвърляни и ще се почувствате по-свободни, по-щастливи и по-малко развълнувани.

 

Бъдете здрави!

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.