Актрисите от Пловдивския театър Радина Думанян и Мария Сотирова блестят в новия сериал на Нова телевизия "Лъжите в нас". Поредицата разказва контрастната и драматична история на една фамилия, живееща между тъмната и светлата страна на живота. Тя ще завладее ефира през предстоящия телевизионен сезон.

„Лъжите в нас“ е сериал, който се отличава с висок продукционен стандарт, ярки образи и сюжетни обрати. Той ще засегне темите за семейните ценности, житейските изпитания, грешките и тайните, цената на успеха, споделената и несподелена любов и последствията от съдбоносните решения", разказват от медията.

Радина и Мария ще си партнират с Орлин Павлов, Диана Димитрова, Емил Марков, Ирен Кривошиева, Васил Бинев, Йоана Буковска-Давидова, Мария Сотирова, Милена Аврамова, Владимир Пенев, Дарин Ангелов, Свежен Младенов, Калоян Минев и още доста изключително добри актьори. Режисьор и креативен продуцент е Павел Г. Веснаков, главни сценаристи са Елена Ермова и Дилян Павлов, главни оператори - Иван Вацов и Орлин Руевски, продуцент - Евтим Милошев и Dream Team Group. Сериалът е по идея на Христина Апостолова.

Актьорът Емил Марков влиза в ролята на богат и контролиращ бизнесмен в сферата на дърводобива (Константин Шейтанов), готов на всичко, за да опази империята, която е изградил. В навечерието на сватбата на дъщеря си Рая (Радина Думанян) с проспериращия в компанията Сава (Орлин Павлов), природно бедствие, в следствие на незаконна сеч, ще отбележи началото на множество катаклизми и в неговото семейство.

Многопластовият сюжет на сериала ще направи паралел между минало и настояще. Зрителите ще станат свидетели на събития години преди прехода, които бележат и началото на империята на Шейтанов. На повърхността ще изплуват тъмни тайни, лъжи и заплетени схеми. Голяма трагедия ще остави следи в семейните отношения, с които героите ще се опитат да се преборят и да достигнат до истината.

„Опитваме се да направим нещо ново и различно. Да разкрием по различен начин човешката природа. Темата, която винаги ни е занимавала е да покажем, че човек трябва да е отговорен за постъпките си в живота. Фокусираме се в едно семейство, адекватно към времето и пространството, в което живеем в момента. Начинът, по който прави бизнес, цената, която плаща за това нещо, тайните в миналото, за които идва време да се плати сметката натрупана през годините“, разкрива каква е формулата да успешен сериал продуцентът Евтим Милошев.

„Историята е за един човек, дълго време извършвал грехове. Правил е неща, които са спомогнали за неговото израстване и успех, но цената е платена от всички хора около него. Става въпрос за близките, семейството, приятелите му и идва моментът, в който цената трябва да бъде платена. Това е моментът за равносметка. От режисьорска гледна точка е много интересно, че имам възможност за нов подход в начина на разказване. Историята е много визуална, красива и дълбока. Има нещо различно от ежедневието и бита на хората и ще се опитаме да се вгледаме в дълбоката душевност на героите, за които разказваме“, споделя повече за историята режисьорът Павел Веснаков.

„В главните роли са Емил Марков, Диана Димитрова, Радина Доманян, Орлин Павлов, Васил Бинев, Владо Пенев, Мария Сотирова, Йоанна Буковска, Милена Аврамова. Актьорският състав е от изключително талантливи и обичани от публиката артисти, които ще видите в различна светлина в този проект. Гарантирам ви, че това е едно голямо творческо предизвикателство, както за мен, така и за актьорите и целия екип. Опитваме се да направим нещо, което не сме правили досега и да надградим опита, който сме натрупали. Ще предложим на публиката максимално вълнуваща, емоционална и изненадваща история“, допълва повече за предизвикателствата режисьорът.