Магнетичната Стефания Колева идва в Пловдив с един необикновен моноспектакъл, който предизвика фурор на премиерата си. "Затегнете коланите" гостува на 23. февруари от 20 часа в Рlovdiv Event Center. Това е най-новият и амбициозен проект на актрисата, която има десетки роли на театрална сцена, но за първи път излиза сама пред публиката. Тя провокира с истории, които са преживяване на немалко хора, но ги разказва с откровеност и ирония, а това е повод да се посмеем от сърце!

"Една жена, самолет, аварийна ситуация и едно голямо АКО. Ако не се бях качила на този самолет? Ако бях взела други решения за важните неща?Ако бях живяла по друг начин? Стефания Колева ще ви преведе през страховете си в един падащ самолет с ирония и много въображение, както само тя умее, за да накара и падането да е усещане за летене. Затегнете коланите!", призовават в анонса на представлението организаторите на събитието.

Зад него стоят актрисата Стефания Колева, авторите Здрава Каменова и Светльо Томов, режисьор на видео материала е Иван Москов. Художник мултимедия е Никола Налбантов, а композитор - Добромир Кисьов.

Моноспектакълът е провокация към всеки от публиката, който си задава множество въпроси за приземяването и осъзнаването, за умението да летиш срещу вятъра и да оцеляваш!

Стефания Колева е част от звездния отбор на учениците на проф. Стефан Данаилов. Блести на сцената на театър "Българска армия", а след това и в Народен театър "Иван Вазов". Играе в знакови спектакли като "Майстора и Маргарита", "Фатасмагории", "Илюзията", "Стопър", "Излишък от любов", "Комедия на слугите", "Буре барут", "Ножица трепач", "Животът е прекрасен" и много други.