Преди минути започна излъчването на последния епизод на един от най-хитовите сериали. С безплатна мащабна прожекция на открито в Борисовата градина в София завършва организираният от HBO България безпрецедентен за страната ни кино-маратон „Игра на тронове”, в който всеки един от 10-те епизода на последния 5-ти сезон на изключително популярния сериал беше показан на голям екран в различен град от страната ни, сред които Благоевград, Плевен, Стара Загора, Русе, Велико Търново, Пловдив и Варна.

Прожекцията на последния, 10-ти епизод на сезона, озаглавен „Милостта на майката“, ще се осъществи на специално поставен за целта 13-метров екран в Лятната сцена в Борисова градина, като организаторите обещават много силни емоции, свързани със събитията в епизода, и най-високо възможно техническо ниво – „кристален звук и картина”. В допълнение, феновете ще могат да се снимат и с емблематичния Железен трон, както и със знамената на различните родове.

С това обаче не свършват изненадите, свързани с „Игра на тронове”. От днес до финала на сезона в понеделник (от 13-ти до 15-ти юни), чрез специална гейминг-инсталация с размери 7 на 6 метра в The Mall в София, всички фенове и гости на мола ще могат да държат в ръцете си лъкове с истински размер и да станат част от една от най-емблематичните сцени в сериала – битката при Черна вода, съобщи operationkino.net

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg