Празничният дух ще стопли пловдивчани и гостите на града с поредното издание на Коледен базар Капана от 23 до 27 декември. Събитието излиза извън квартала на творческите индустрии и ще се проведе на Малката главна.  За поредна година организаторите застават зад каузата, подкрепяща българските автори и призовават пловдивчани да изберат коледен подарък, изработен от български автор с много внимание и обич, за да подкрепят творците.

 „Възхищаваме се на талантливите хора, които избират да се посветят на творчеството и да го превърнат в професия. Вярваме, че те заслужават цялата подкрепа на света, а за нас е важно да им осигурим поле за изява. Тази коледа отново ще изберем ръчно изработени продукти, създадени в България. Знаем, че когато купуваме такъв продукт, носим топлина и светлина не само в своя дом, но и в дома на автора“, коментират организаторите. 

Акцентът на събитието е Големият авторски базар за ръчно изработени чудеса, в който стотици талантливи автори и занаятчии ще ни предложат своите уникални изделия.

Разбира се, ще има и богата украса, греещи елхи, изкусителни павилиони за топли коледни напитки и лакомства и сцена, от която ще звучи красива коледна музика и специални DJ сетове. 

"Посетете Коледен базар Капана от 23 до 27 декември и сме сигурни, че ще откриете още стотици причини да обичате Коледа", канят организаторите.