Почитателите на Йорданка Христова ще имат възможността да чуят на живо златните ѝ хитове като „Изповед“ („Ще продължавам да пея"), "Пред есен", "Тежък характер", както и новите "Обич разпиляна", "Ще те срещна ли“ на 12 август в Античния театър от 21 ч.

Спектакълът "Завинаги" ще срещне публиката с голямата певица, която от години не е имала самостоятелен концерт в града под тепетата. Концертът е своеобразна музикална и лична равносметка на Йорданка Христова, която през септември миналата година отпразнува 80-ия си рожден ден и забележителните 60 години на сцена.

„Чувствам се в страхотна форма за среща с моята публика и нямам търпение да представя в Пловдив, както големите си хитове, така и най-новите си песни“, споделя Христова. На сцената на Античния театър тя ще бъде със своя бенд от доказани музиканти. Тази юбилейна година поставя началото на нейното прощално турне по цял свят.

Билетите са вече в продажба от 30 до 80 лева в мрежата на Ивентим в цялата страна, в Пловдив - каса МаскАрт в ДК „Борис Христов“, Билетен център пред Община Пловдив, в Туристически информационен център на пл. Римски стадион, каса на Античен театър и онлайн на Eventim.bg, както и в Грабо.бг.