Wrong Fest 2021 в Пловдив се мести на 4 и 5 септември.  Преместването от първоначално предвидените дати в началото на юли се налага заради ограниченията на свободното пътуване в света, провокирани от COVID-19 пандемията.

"За разлика от много организатори, които бързат да реализират събитията си на всяка цена, ние се опитваме да гледаме малко по-прагматично на ситуацията.  Като повечето американски банди, Gogol Bordello решиха да отложат всичките си участия на европейски фестивали за 2022 година, затова ще ги видим на 1 юли 2022 г. Всички билети, закупени досега за Wrong Fest 2021, ще важат и за Wrong Fest 2022”, казват организаторите и допълват, че само с преместването на събитието през септември ще могат да запазят голяма част от участниците, а и така ще бъде осигурено повече спокойствие на публиката.

Така  Wrong Fest 2021 ще се проведе на 4 и 5 септември на две сцени до Гребната База в Пловдив. Целодневните билети за Wrong Fest 2020, както и даренията "2 в 1" ще важат за фестивала през 2021 година. Всички билети, закупени досега за тазгодишното издание, ще важат без презаверка и за Wrong Fest 2022.

„Скоро ще обявим лайнъпа за Wrong Fest 2021 и ще пуснем отново двудневни и еднодневни билети. През 2021 очаквайте още по-голямо разнообразие от събития, които ще допълнят фестивалното преживяване”, завършват организаторите.