Капана Фест вече ще има само едно годишно издание, но участниците, които представят продукцията си в рамките на популярния форум, ще се завърнат под тепетата. От 27 до 29 септември на Малката Главна (ул. Райко Даскалов) ще открием един от неговите най-обичани и очаквани елементи - големия авторски базар за ръчно изработени продукти и крафт храни.

Над 80 български автори отново ще ни изумят с въображението си и ще ни поднесат с усмивка и лично отношение прекрасните изделия, в които са вложили душата си. Ще се насладим и на отбрани вкусове от майсторските ръце на най-добрите родни и международни производители на качествени храни и напитки.

За страхотното настроение ще се погрижи владетелят на аналоговия звук DJ Skill, който с присъщото си майсторство организира бутикова сцена за винил сетове и акустични изпълнения.

Големият пловдивски базар за грамофонни плочи отново ще  зарадва с уникални находки феновете на качествения винил, а украсата в стила на Капана Фест ще превърне това двудневно изживяване в истински празник в сърцето на града.