Три талантливи пловдивски деца се впускат в поредното си вълнуващо приключение в „Като две капки вода“. Малките звезди на музикалната школа „Арт Войс Център“ Георги Димкин, Елена Василева и Елизабет Кирова ще си партнират съответно с Ненчо Балабанов, ДесиСлава и Люси Дяковска в новия благотворителен минисезон на тв шоуто, който се провежда съвместно с  UNICEF-България.

Трима от 8-те малки таланти, които ще си партнират с големите звезди в Капките, са възпитаници на пловдивската школа.

Най-малката – 10-годишната Елизабет Кирова, учи в Музикалното училище в града на тепетата. Третокласничката се обучава в специалност „народна музика“, но е влюбена в рокендрола. Именно с бурни рок-песни екзотичната певица е печелила досега повечето си награди от конкурси. В шоуто Елизабет ще бъде партньор на Люси Дяковска.

Георги Димкин, който влиза в дует с актьора Ненчо Балабанов, е на 11 години. Пеенето е само една от многобройните му дарби. Четвъртокласникът свири на пиано, танцува, рисува и освен това му върви и математиката. Двамата с Ненчо Балабанов са си паснали идеално от първия миг.

Макар и само на 11 години, Елена Василева се радва на всенародна известност. Малката асеновградчанка се превърна в любимка на зрителите в проекта „Нова звезда“ на „Шоуто на Слави“ преди няколко години. Оттогава насам има десетки участия в тв предавания и фестивали. Нейното изпълнение на „Кой уши байрака“ събра над 1,5 млн. гледания в социалните мрежи. Елена ще се качи на сцената на „Като две капки вода“ заедно с певицата ДесиСлава.

В момента Елизабет Кирова, Георги Димкин и Елена Василева репетират усилено в залата на „Арт Войс Център“ в Пловдив под ръководството на Руми Иванова.

През годините Руми Иванова реализира с учениците си проекти, записи, клипове и концерти в  националните телевизии БНТ, БТВ, Нова и ТВ7/8.

Важна част от обучението на децата в „Арт Войс Център“ са редовните  концерти с Биг Бенд Пловдив, които са сред най-очакваните музикални събития в града, както и двата големи концерта с Ку-Ку Бенд през 2021 и 2022 г.

В момента в „Арт Войс Център“ се обучават над 100 деца на възраст от 3 до 22 години.