Любимите анимационни герои на поколения телеманиаци – Том и Джери, ще изгреят отново на голям екран. Това стана ясно, след като Warner Bros. привлякоха режисьора Тим Стори за ново пълнометражно заглавие, фокусиращо се върху неспирната гонитба между котката и мишката, пише Novini.bg

Филмът ще бъде хибриден – Том и Джери по традиция ще ги видим анимирани, в своята си цялост обаче продукцията ще бъде игрална, казват източници пред The Hollywood Reporter, цитира "Монитир".

Припомняме, че за първи път очарователните герои оставиха отпечатъка си върху детската телевизия през 1940 г. Техни създатели са Уилям Хана и Джоузеф Барбера. Седем от късометражните филмчета за Том и Джери са окичени с „Оскар“ в периода от 1943-53 г., а първият пълнометражен проект за тях се появява през 1993 г.

Междувременно стана ясно, че Скуби Ду също ще се разходи в киносалоните по света. Лентата за кучето със следователски нюх и апетит като за трима ще бъде изцяло анимирана, като на режисьорското столче ще седне Крис Кълъмбъс („Мисис Даутфайър“, „Хари Потър и Философският камък“).