Художникът Владимир Пенев празнува 60 години с изложба живопис в галерия Възраждане. Външната привлекателност на голи тела, цветя, архитектурни пейзажи, са поводи да изразя своите разбирания за живописта, които се опитвам да постигна чрез класическа рисунка, форма и пространство, споделя майстора на четката. Изложбата се открива тази вечер от  18:00 часа и ще продължи до 25.04.2016 г.

Артистично-музикално-еротична биография, така шеговито актьорът Петър Тосков описва моноспектакълът Тоскография. Тя е мощно допълнена с песни от неговата рок-фънк-поп дескография. „Липсват само каки с хореографи”, повдига завесата актьорът.

Поканата от него е за 19 часа, Камерна сцена на Пловдивския театър.

Кога една жена е привлекателна, желана, кога е млада? Сляпа ли е любовта? Отговорите на тези въпроси изплуват от водовъртежа на смешните и даже шокиращи ситуации в спектакъла „Любовта – това съм аз!” Можете да гледате представлението на сцената на Градския дом на културата от 19 часа на 5 април.

Участват: Латинка Петрова, Пьотр Кшемински, Мариана Йотова, Елена Атанасова, Тодор Дърлянов, а пиесата е по текста "Началото на края" от Себастиен Тиери.

Още новини ТУК

TNS.bg