Емоционалната белгийка Села Сю ще представи чисто новия си албум в София на 14-ти май!

Талантливата изпълнителка ще издаде в края на март новия си албум Reason, с който ще гостува за първи път в София през май по покана на EventEase.

Мястото е Зала 3 на НДК, датата е 14-ти май, когато харизматичната Села Сю ще зарaдва всички почитатели на съвременното соул, реге и фънк звучене. Част от неговите парчета „Alone“, “Won’t go for more” и “Reason” са вече разпространени в интернет, за да загатнат на всички български фенове каква лична среща ги очаква с нежната белгийка.

През 2011-та излиза първият й едноименен албум (Selah Sue), като хитовете “Summertime”, “Raggamuffin” и “This World” още вълнуват всички фенове със завладяващото си дъб, реге и фънк звучене и неподправено емоционалните си текстове. Оттогава младата дама е неизменна част от всеки голям европейски фестивал, а албумът й е вече с над 1 милион продадени копия по целия свят.
В момента белгийката работи усилено по промотирането на новия си албум Reason, с който поема на мащабно европейско турне. София е дестинацията за 14-ти май, когато всички български фенове ще имат възможността да потънат в емоционалната атмосфера, създадена от живото изпълнение на Села Сю в Зала 3 на НДК.

TrafficNews.bg