Прекрасната Ивана Муцкова от Арт Войс Център влезе във фокуса на вниманието на португалските медии след брилянтното изпълнение на песента "Amar Pelos Dois". Тя изпълни парчето, с което Салвадор Собрал спечели Евровизия преди две години, по време на кастингите на тъмно в "Гласът на България", пише PlovdivTime.bg.

"Победата на Собрал е част от историята на португалците, но явно те не са единствените. Изглежда, че и българите не забравят португалската тема. Ивана Муцкова изненада жури и публика чрез  своята интерпретация на песента. С изпълнението си младата певица изправи публиката от местата им и накара и четиримата съдии Михаела Филева, Иван Лечев, Камелия и Владимир Ампов да се обърнат", написа n-tv. Португалската медия публикува и линк с изпълнението на Ивана.

Ето какви бяха отзивите и на съдиите в в "Гласът на България" след изпълнението на талантливата тийнейджърка.

Как е възможно на 17 да си абсолютно завършен певец, не скри възторга си Иван Лечев.  А Михаела Филева го допълни, че най-голямото достижение на един изпълнител „е отношението към музиката, чувството за естетика как да я поднесеш така, че да бъде впечатляваща”. Поп звездата бе категорична, че тийнейджърката го е направила по най-добрия начин. 

Влади Ампов-Графа, който успя да привлече Ивана в своя отбор, допълни, че пеенето й е било изпълнено с „интелигентност, естетика, вълшебство”. След като пловдивчанката направи своя избор, всички останали треньори се изредиха да я прегърнат. А Иван Лечев бе категоричен, че това е най-доброто изпълнение откакто участва като треньор в Гласът на България. 

Ивана е позната на пловдивската публика с многобройните си участия на различни музикални събития под тепетата. Тя е възпитаник на музикалния педагог-магьосник Руми Иванова и се изявява заедно с останалите млади таланти от Арт Войс Център.