Десетки пловдивчани се събират на концерт на 17-ти септември в центъра на Пловдив.  Събитието ще започне от 18:00 часа на сцената пред Военния клуб. DARA, Кристиан Костов и Pavell & Venci Venc' ще вдигнат адреналина на макс, а преди това - в 17:00 ч., феновете на активния начин на живот ще загреят с наелектризираща зумба, а поводът е инициативата ЖИВЕЙ АКТИВНО.

Доброто настроение на концерта тази неделя е гарантирано с хитовете на DARA „Родена Такава“ и „Кво не чу“, които ще прозвучат от сцената. Младият финалист от Евровизия 2017 Кристиан Костов, който стана носител и на цели четири статуетки от тазгодишните награди на БГ радио, ще грейне с „Не си за мен“, емблематичната „Beautiful Mess“, както и „Вдигам Level” заедно с Pavell & Venci Venc'. Те от своя страна ще донесат още повече енергия, усмивки и положителни емоции, изпълнявайки „Setaabrat“, „Само по татуси“, „Момичето от квартала“ и много други хитове.

Изненадите за жителите и гостите на града не свършват до тук. В началото на годината динамичното дуо Pavell & Venci Venc' дадоха обещание на феновете на инициативата ЖИВЕЙ АКТИВНО!, че в последното голямо събитие за тази година ще предизвикат на дуел големите спортни звезди, приятели на инициативата. Епичният сблъсък ще се състои точно в Пловдив. Отново в неделя в 13:00 ч. Pavell & Venci Venc' ще влязат в ожесточена надпревара с спортните легенди, начело с Йордан Йовчев, по време на първото организирано звездно състезание с драконови лодки на Гребния канал.

На финала на големия спортен празник, който ще зареди Пловдив с позитивна енергия, в традиционната томбола ще бъдат раздадени велосипеди, спортни раници и много други награди на най-активните късметлии, за да продължат активния си начин на живот през цялата година.