Любовта е изкуство, а ЛЮБО КИРОВ е същински виртуоз. Изпълнител, музикант, сценарист, художник, познат като секссимвола с ангелски глас, ще потопи публиката си в романтика за пореден път.

След като подпали феновете си по време турнето по случай новия си албум „Целуни ме”, сега Любо се завръща под тепетата със своята музикална магия.  На 14 февруари той ще се качи на сцената на Plovdiv Event Center, за да изпее някои от големите си хитове  като „Усеща се сила”, „ Целуни ме” и още много други. 

Любо Киров е един от най-големите съвременни български музикални артисти. Носител е на редица награди - за най-добър изпълнител, за най-добра песен, за музика, за най-продаван албум и др. Той влиза и в класацията на Forbes България, като една от 70-те най-влиятелни личности в страната. Концертите и клубните му участия остават в сърцата на публиката с неповторимата си атмосфера на живо. Новото му парче с Дара "Вече няма как", което излезе преди около седмица набира гледания в Ютюб с пълна сила.

И след дозата романтика, следващото ниво е чувствената еротика.

Ексцентричният поет Константин Трендафилов, по-известен с музикалното си алтер его Папи Ханс, поема щафетата и отправя призив към нежния пол с „Дами канят” на 8 март. Шоуто е подготвено специално за празника и носи обещанието да се помни дълго. Папи Ханс е готов отново да зареди дамите  с положителни емоции и нещо невиждано досега.

Plovdiv Event Center ще бъде домакин на спиращото дъха събитие, след което ще трябва да се „научим да дишаме отново”.

Сладострастните парчета от албума „12” ще разтопяват сърца и ще вълнуват публиката със своята неподправена емоционалност.