С приказен коледен концерт ще зарадва пловдивчани и гостите на града сопраното Денислава Станева на 18 декември от 18:30 часа в Културен център "Тракарт".

Тази година празничната програма включва представяне на коледния албум "Christmas with Denislava" с едни от най-популярните коледни песни като "O holy night", "Silent night", "Pie Jesu", заедно със знаменитата "Ave Maria" на Шуберт.

Денислава притежава великолепен глас с богат тембър и широк диапазон. Нейното красиво и чисто излъчване пленява и завладява сетивата. Тя е истинско коледно сияние. Пяла е на едни от най-големите сцени в България и чужбина.

За доброто настроение в празничната нощ ще се погрижат талантливите изпълнители от детска танцова школа "Пловдивъ", а нежното усещане за Коледа ще звучи от рояла на Ралица Ботева.

Ще прозвучат и стихове в памет на голямата пловдивска поетеса Вангелия Атанасова.

Билети се продават в офиса на "Орфей Клуб Уелнес" АД на бул. "Христо Ботев" 27А, тел.: 0882 933 489 или на място в културен център "Тракарт" преди концерта. Цената на редовния билет е 10.00 лв., а на семейните (с едно дете) и фирмените с ВИП места – 15 лева.