Група от тийнейджъри от различни пловдивски училища организират голямо парти в петък вечерта, за да помогнат на едно 10-годишно момиче от Пловдив да направи първите си крачки. Събитието се казва 16850! ИЗБЯГАЙ! и двама от най-известните диджеи в града (DJ ABZ и DJ Alex Simpson) ще сe включат в купона. Организаторите са подготвили много изненади и томбола с награди, предоставени от спонсорите. 

„Очакваме да съберем около 250-300 тийнейджъри. Идеята ни е не само да се забавляваме, а и да предизвикаме нашите съученици и приятели да станат по-съпричастни и да помогнем на семейството на Дари - кой с колкото може“, каза Ерика Адамс, една от основните организаторки на събитието.

Божидара Георгиева (Дари) е болна от детска церебрална парализа и й предстои операция в Турция, която струва 16 850 евро. Целта на организаторите е да съберат възможно най-много средства, с които да помогнат на семейството на Божидара да плати за операцията.

Събитието ще се състои на 19.04. от 19:00 часа в клуб Void в Капана! Входът е 5 лв. Всички събрани средства ще бъдат предадени на семейството на Божидара!

Повече информация за събитието може да намерите на страниците на организаторите в социалните мрежи. Facebook: 16850 !ИЗБЯГАЙ! Instagram: @16850_run

Дарителска сметка:

IBAN: BG38TTBB94001510025377

SWIFT: TTBB BG 22

БАНКА: SOCIETE GENERALE ЕКСПРЕРБАНК

ТИТУЛЯР: ЗАПРЯН ГЕОРГИЕВ /баща на Божидара Георгиева-Дари/

ОСНОВАНИЕ: ДАРЕНИЕ В ПОЛЗА НА БОЖИДАРА ГЕОРГИЕВА