Разочарованите зрители на спектакъла „Лешникотрошачката“ на Руския мултимедиен театър могат да върнат парите от билетите си до 11 юни, това обявиха организаторите. От Degris Events заявиха, че събитието се е отменило поради технически причини, а информация за това е била публикувана в сайта Ивентим БГ.

Както TrafficNews.bg съобщи, снощи десетки пловдивчани чакаха пред Колодрума, за да гледат руския балет, но така и не успяха. Според тях не са били предупредени за отмяната на събитието, а са били посрещнати от охраната на спортната зала, който нямал информация за предстоящо събитие.

Отмениха балет в Пловдив без никаква информация! Десетки чакаха с билети пред КолодрумаПод тепетата трябваше да се състои спектакълът „Лешникотрошачката"

Ето и официалната позиция на организаторите:

Представленията на Руския мултимедиен театър и балет се отменят поради технически причини, независещи от нас като промоутъри, казаха от Degris Events.  Информацията, че спектакълът „Лешникотрошачката” няма да се състои, организаторите са поместили в Ивентим БГ.

Обявена е и информацията как ще се връщат балетите.

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:

- с кредитна карта – трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и  до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени;

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Съща така могат да се върнат и в централния офис на Eventim.bg, намиращ се на ул. „6-ти септември” 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.

Крайният срок е 11 юли.