Covid 19 отложи тазгодишния Hills of Rock за 2022 г. Новите дати са 21-23 юли 2022 г. Мястото остава без промяна – Гребната база на Пловдив.

„И ние, също като вас, с нетърпение очаквахме новата ни среща на Hills of Rock тази година.  Днес,с огромно неудоволствие и тъга, се налага да споделим с вас, че сме принудени да отложим Hills of Rock 2021 за следващото лято. Искрено вярваме, че Hills of Rock ще се завърне на Гребен канал в Пловдив през юли 2022 с пълна сила и по-вълнуващ от всякога! Благодарим ви, че сте с нас в тези предизвикателни за музикалната индустрия времена”, написаха организаторите от Fest Team. 

Те допълниха, че са положили неимоверни усилия фестивалът все пак да се случи, но посочиха, че редица американски групи отлагат турнетата си в Европа. Това е довело до трудното решение събитието да бъде изместено за 2022 г. 

„Вместо да правим компромиси с артистите и качеството на фестивалното преживяване, ще го проведем догодина. Свободата, музиката и социалните контакти са в основата на фестивалния дух и ние не искаме да се лишим от неговия характер”, казаха още организаторите. 

От Fest Team обявиха, че на 8 юни ще пуснат подробни новини за възможностите за връщанеи/или замяна на билети, възстановяване на суми и продажба на билети за новото издание, както и всичкиположителни промени, които предстоят – новите артисти, сцени и планирани реорганизации за Hills of Rock 2022. 

„Междувременно, можете да зададете въпросите си и да коментирате всичко, което Ви интересува и вълнува  фейсбук страницата на фестивала. Hills of Rock 2021 умря! Да живее Hills of Rock 2022”, завършва официалното съобщение на Fest Team.