Интеракт клуб „Пловдив – Филипопол“ се влкючва в борба с полиомиелита с благотворителен концерт. На 18 февруари в клуб „Мармалад” на сцената ще се качат млади артисти, които ще представят свои авторски парчета и кавъри. Парите, събрани от концерта, ще бъдат дарени на деца, страдащи от полиомиелит (детски паралич). Събитието започва в 19:00 часа.

Сред участниците в програмата са пловдивските групи „Flipstick“ и „FLURS“. Вокалистките от двете групи ще ни понесат във феерия от мелодичност, а китарените рифове ще разтърсят „Мармалад” до основи.

На сцената ще се качат и рапърите R.O.S., Armeneca и Topo032, които ще ни накарат да скачаме в ритъма на бийта и ударите на римите им като камшици във въздуха. Солови изпълнения ще чуем от силния, звънлив глас на Бояна Цвяткова и нежния, чувствен глас на Георги Бойчев, които са възпитаници на Езикова Гимназия „Пловдив”.

Клуб „Пловдив – Филипопол“ приканват всички, които се чувстват съпричастни, да се включат в каузата и да дойдат на благотворителния концерт. Програмата на купона гарантира добро прекарване под звуците на още по-добра музика.