Базар Капана се мести от 20-22 септември на 27-29-и същия месец на Малката главна. Причината за промяната на датите е съвпадение с друго събитие на ул. "Райко Даскалов", съобщиха ортанизаторите. Те обещаха на почитателите си, че независимо от промяната, те ще се радват на голям авторски базар за ръчно изработени продукти и крафт храни.

Над 80 български автори отново ще ни зарадват с въображението си и ще ни поднесат с усмивка и лично отношение прекрасните изделия, в които са вложили душата си. Ще се насладим и на отбрани вкусове от майсторските ръце на най-добрите родни и международни производители на качествени храни и напитки. За страхотното настроение ще се погрижи владетелят на аналоговия звук DJ Skill, който с удоволствие и майсторство организира програмата на специалната ни бутикова сцена за винил сетове и акустични изпълнения, която ще разкрием съвсем скоро в страницата на събитието. Музикалната зона ще бъде активна всеки ден от 17 до 23 часа, казват организаторите.

Големият пловдивски базар за грамофонни плочи отново ще зарадва с уникални находки феновете на качествения винил, а украсата в стила на Капана Фест ще превърне това тридневно изживяване в истински празник в сърцето на града.