Новата седмица започна с много положителни емоции за младия пловдивчанин Красимир Шивачев. Със свой пост във Фейсбук, той се похвали, че Мария Илиева се е свързала с него, за да му съобщи радостна вест.

Всъщност, Красимир е победителят в играта със снимки с билетите за концерта и бе изтеглен от изпълнителката чрез жребий. Той ще застане редом до певицата на сцената на Античния театър в Пловдив.

"Здравей, Красимир! Имам удоволствието да те поканя на сцената до мен в Пловдив и да изпея песен специално за теб! Благодаря ти за участието и нямам търпение да се запознаем".

"Не мога да повярвам! Страшно се зарадвах" - написа пловдивчанинът щом разбра за късмета, който го е сполетял.

Лятното турне на Мария Илиева започва на 9-ти юли от Античния театър в Пловдив. Специален гост на грандиозния спектакъл ще бъде Любо Киров. На 14-ти юли публиката в Летния театър на Бургас ще види за пръв път заедно на сцената Мария Илиева и победителя от „Като две капки вода" Стефан Илчев. Летният театър на Варна пък ще посрещне Графа и Любо Киров по време на „Всичко – най-доброто от Мария Илиева".

„Не мога да си представя мое турне да мине без двама от най-близките ми приятели, Любо Киров и Графа, и съм им безкрайно благодарна, че приеха поканата ми да участват в Пловдив и Варна," разказа певицата. „Стефан Илчев, който спечели сърцата на цяла България с невероятния си талант, ще се присъедини към мен в родния му Бургас. Вълнението ми е огромно и нямам търпение да започнем!" За кулминацията на турнето в София на 22.10. Мария Илиева обещава още по-големи изненади.

Предизвикателството продължава за концертите в Бургас, Варна и София, като феновете трябва да качат снимка с билетите си за съответния град и имат шанса да се насладят на уникалното преживяване.

В предаването „Здравей, България" Мария Илиева разкри за пръв път на кого се е доверила за сценичните си тоалети – топ дизайнера Вяра Лазарова от FEDE, която толкова добре улавя същността на певицата, че изработва цели 4 тоалета специално за турнето. „Няма да имам време да направя три преобличания на концерт," сподели Мария, „затова ще преценявам на място според настроението ми кои два да избера за всеки град. Вяра е толкова фина и възхитителна в таланта си, за мен е безкрайно удоволствие да работя с нея."

Билетите за „Всичко – най-доброто от Мария Илиева са в продажба в мрежата на EVENTIM и на касите по места. Концертът в Пловдив е част от програмата „Пловдив – Европейска столица на културата 2019".