Стана ясно защо първата българска актриса с номинация за „Оскар“ - Мария Бакалова е на романтичния италиански остров Капри. Тя не спира да завладява света и да посещава различни звездни събития, а тази вечер екранната дъщеря на Борат ще стане част и от благотворителна вечеря на популярния сайт LuisaViaRoma в подкрепа на УНИЦЕФ. На аукциона в Капри тя ще присъства заедно със звезди като Кейти Пери, Джон Леджънд, Ванеса Хъджинс, Хайди Клум, Наташа Поли и Каролина Куркова.

Събитието ще се развие в няколко етапа - коктейл, луксозна вечеря и търг на скъпоценни вещи. В аукциона ще бъдат включени творби на Анди Уорхол и Ричард Орлински. Средствата, набрани по време на звездната изява, ще бъдат предназначени за подкрепата на деца в неравностойно положение, пише "Монитор".

Припомняме, че от последните постове на Мария Бакалова в социалните мрежи стана ясно, че тя вече е на острова и се наслаждава на летните слънчеви лъчи на екзотичната дестинация. Малко преди това отново от Инстаграм успяхме да проследим и как на същото място събират тен и Бен Афлек и Дженифър Лопес. Любовната двойка бе засечена там от фенове, които им щракаха снимки въпреки обикалящите ги бодигардове.