Звездното актьорско трио - Малин Кръстев, Асен Блатечки и Димитър Бакалов са Пикси, Паун и Буле в комедията "Заложи на сигурно”. Пиесата на сръбския драматург Владимир Джурджевич режисира Андрей Росинский. Гастролът им е на 23 октомври от 19 часа във Военния клуб.

Трима приятели, болезнено пристрастени към футболните залагания, са направили различни прогнози за предстоящия футболен мач. Събрани пред телевизора, те напрегнато следят развоя на срещата, защото крайният резултат ще има сериозни последици за всеки от тях.

"Заложи на сигурно" е разказ за изгубеното поколение, чиято младост е пропиляна сред тежките събития в страната. Натрупаната горчивина ги кара да обвиняват за всичко други, но не и себе си за житейските си несполуки. Сърбия е виновна, системата е виновна, а самите те не правят нищо, за да променят нещата. Колко по-лесно е да заложиш на сигурно, да седиш пред телевизора и да се надяваш "да гушнеш" големите пари от залаганията.

Наблюдавайки ги отстрани, всеки би се сетил, че познава поне един Пикси, Паун или Буле, но дали би си признал, че припознава нещо сходно и в себе си?