На Владимир Ампов-Графа му върви на необикновени и вълнуващи концерти в Пловдив. След като преди две години шоуто му на Античния театър се превърна в абсолютен празник на музиката и тази вечер "Ти грееш" направи публиката под тепетата свидетел на няколко необикновени събития.

В средата на концерта Графа попита колегите си музиканти как да продължат вълнуващо или много вълнуващо. Феновете по трибуните не му дадоха време да мисли и той призова човек на име Костадин на сцената. 

С микрофон в ръка Костадин пристъпи към любимия си изпълнител, каза му няколко мили думи и след това призна, че иска да покани на сцената една специална жена - Лора. Докато зрителите се чудеха какво се случва, Костадин падна на коляно и извади кутийка с пръстен.

На развълнуваната му половинка Лора се наложи на няколко пъти да каже думата "Да", за да чуят всички, че е приела предложението за брак. 

За да направи събитието им още по-запомнящо се, след това Графа изпя сам хитовото си парче "Да", което по принцип изпълнява в дует с Белослава. Мотивът песента е точно такъв - героят иска да поведе любимата си жена към олтара.

Шоуто "Ти грееш" стана още по-празнично и заради факта, че един от най-важните музиканти на Владимир Ампов - Венци Трифонов, днес е станал татко за втори път.

По този повод Графа призова публиката да аплодира кларнетиста, който не спря да танцува през цялото време на сцената.

Да ви кажа - и още един музикант, с който работя, пловдивският китарист Ангел Дюлгеров, също е станал татко днес, обяви Ампов и призова публиката да ги аплодира.

Иначе шоуто "Ти грееш" се превърна в невероятен празник. Графаа изпя най-любимите на публиката песни, изпълни и последните си актуални парчета, а финалът бе с акустично изпълнение с китара. 

За съжаление, на почитателите на музиканта трибуните не бяха пълни заради ограниченията за посещаемост на 50 процента от местата на Античния театър. Сред феновете, които аплодираха Владимир Ампов, бяха заместник-кметът по финанси Илия Кирчев и директорът на "Старинен Пловдив" Богомил Грозев с половинките си. Те използваха минутите преди началото на концерта да проведат оживен разговор. После изгледаха "Ти грееш" седнали. Едва на края двамата се поддадоха на общата емоция и се изправиха и дори потанцуваха.