Шоу спектакълът "Дракула на лед. История за вечната любов" гостува под тепетата на 19 февруари 2024 г. в зала С.И.Л.А. от 20 ч.

Представлението е разказ за вечната любов. В края на XIX век младият адвокат Джонатан Харкър и годеницата му Мина планират да се оженят. Въпреки това, поради задълженията си Джонатан трябва да остави любимата си и да отиде в Трансилвания, за да се срещне със странен стар граф, който иска да закупи имот в Лондон.

Като герои на романа ще се появят артистите фигуристи: любимите Мина и Джонатан; младата Луси, която е първата жертва на вампирите; смелият Ван Хелсинг, посветил живота си на борба с тъмните сили; гладни и безмилостни вампири и, разбира се, зловещият граф Дракула.

Артистите на театъра на лед усещат своите роли в невероятна дълбочина и в резултат на това публиката лесно попада в показаната история и усеща чувства като страх, ярост, страст и любов. Шоуто "Дракула на лед" включва акробатични елементи, въздушна гимнастика, жонглиране с огън и много други.

Зрителите ще видят мащабни видео инсталации, прекрасни костюми, които ще ги върнат във времето на най-древните вампири. Интерактивни декори, осветление и огледална топка ще залеят цялото пространство със стотици линии бяла светлина, допринасяйки за необичайна тайнствена атмосфера. Мъгла, червен дим, летящи вампири, огън върху лед и изключително трудни елементи на кънки на лед: висока опора, спирали на смъртта, тройни скокове – на всичко това, допълнено с невероятна музика.

Саундтракът на спектакъла е създаден от младия и талантлив композитор от Санкт Петербург Алексей Галински. Алексей беше и съкомпозитор на музиката "Олимпия", специално написана за Олимпийските игри през 2014 г. в Сочи. Портфолиото му включва и музика за сериали като "Принцеса Анастасия", "Алиса в страната на чудесата", "Лешникотрошачката и повелителят на мрака" и много други.

Професионални кънкьори, забележителни костюми, интерактивни декори, мащабни видео инсталации, специални ефекти, впечатляващо осветление и незабравима музика – всичко това създава спираща дъха атмосфера и разказва историята на първия вампир в човешката история – граф Дракула.

През есента на 2008 г. екипът на Ice Vision стартира шоуто, наречено "Ледено сърце" . През февруари 2014 г.  са част от екипа, отговорен за демонстрационните изпълнения в рамките на официалното откриване на състезанията по фигурно пързаляне по време на Олимпийските игри  в Сочи.