Кючуков и Донски, Донски и Кючюков - няма значение от реда. Ако вече сте имали късмета да се забавлявате със стендъп комедиантите, значи сте наясно, ако пък не - попитайте познати за тази взривоопазна комбинация. Двамата се завръщат под тепетата за едно незабравимо шоу в Plovdiv Event Center на 19 март от 21 ч.

"Ако случайно не сте били на тяхно шоу досега, само можем да ви завиждаме, че ще имате възможността да преживеете за пръв път тия двамата, и то точно на сцената на Plovdiv Event Center. Ако имате някакви съмнения, просто попитайте някой приятел. “Ходил ли си на Кючуков? Гледал ли си Донски?” Нека те да ви разкажат как са вили от смях и са удряли по масата. Ние няма да се обясняваме. Само ще ви кажем “Айде!", смеят се от сърце домакините.

Георги Кючуков е един от най-разпознаваемите стендъп комедианти в България. Неговият хумор е толкова близък до балканското в нас, че всеки който се докосне до него, успява да се постави в обувките му. Той звучи като душата на Вашата собствена компания, вниква дълбоко във всяка една сфера на живота, а това го превръща в истински майстор на нашата народопсихология и комедия. Кючуков е и първият носител на наградата Golden Mic Awards в изданието му през 2021 г.

Димитър Донски е една от интернет сензациите, които взривиха социалните мрежи. Започва своята кариера на стендъп комедиант в щата Илинойс, САЩ, а след завръщането си тук в България, е донесъл всичко, което познавам и обичаме в стендъпа отвън океана. Той е дързък, провокативен, с остър език и силно изразено мнение, както и гениален в своите импровизации. Има изключително сценично поведение и знае как да задържа вниманието на своята публика, дори и това да значи да излезе от релсите на шоуто. През 2022 професионалната сцена му връчи Наградата на гилдията за най-добър комедиант по време на форума Golden Mic Awards.

Шоуто не се препоръчва за лица под 18 г.

Настаняването ще става по броя хора и реда на пристигане. Центърът отваря врати в 20 ч.